Priser og gruppetilbud


Psykomotorisk fysioterapi (50 min)


980kr
(fra 01.05.24: 1100kr) 

 

Hvilepuls, psykomotorisk gruppe

Gruppe som går over 5 uker med fokus på kroppskontakt, pust, avspenning og stressregulering. Oppstart mandag 15.april 2024 kl 13-14. Timen vil bestå av enkle øvelser / bevegelser i liggende, sittende og stående stilling. Passer for deg som opplever anspenthet, smerter, nedsatt kroppskontakt, stress- og utmattelsesreaksjoner. Mer informasjon på Facebook-siden SPOR Psykomotorisk.

1350kr

Mediyoga, individuell veiledning / gjennomgang av startprogram (90 min)

Her lærer du et helt yogaprogram, med øvelser som du kan fortsette å gjøre hjemme med veiledning i appen Mediyoga Play. Dersom du ønsker å dele timen med en venn / partner, deler dere på prisen.

900kr

MediYoga 5-ukers kurs

MediYoga kurs, oppstart fredag 5.april kl 12.30-13.45. Mer informasjon på Facebook-siden SPOR Psykomotorisk.                                                                        

1350krSterke og myke hofter

Gruppe med fokus på styrke, bevegelighet og bevisstgjøring av spenningsmønstre. Vi veksler mellom styrkeøvelser med strikk eller bruk av kroppsvekt, tøyninger og avspenning. Mer informasjon på Facebook-siden SPOR Psykomotorisk.

1350 NOK

Praktisk informasjon om betaling, avbestilling og taushetsplikt

Jeg jobber uten kommunalt driftstilskudd, det vil si at du som pasient betaler hele beløpet selv. Av samme grunn går ikke dette inn under egenandelstak 2.

Avbestillingsfrist er 24 timer før oppsatt time. Ved for sen avbestilling belastes hele beløpet, uavhengig av årsak.

Som fysioterapeut er jeg underlagt helsepersonelloven, og har dermed taushetsplikt knyttet til all personlig informasjon om deg og det som utveksles mellom oss i behandlingen.